dinsdag 31 juli 2012

Die Cuttin Diva’s Challenge “Anything Goes”.


Hallo dames.

Het is weer dinsdag dus tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Deze keer mag je er zelf een invulling aan geven met het thema “Anything Goes” oftewel “alles kan en mag”.

Voor deze week is onze gastdiva:

Tara

Onze sponsor voor deze challenge:

Skraptastical Creations
will provide a $20 gift certificate to her shop



Voor deze challenge heb ik een “dankjewel” kaart gemaakt. De basiskaart is lichtgroen. Hierna heb ik een laag patroon papier van D.C.W.V. bevestigd op een laag crèmekleurig papier. Onderaan heb ik lint om deze 2 lagen heen vastgezet. Vervolgens een labeltje gemaakt met een stempel van “My Creative Time” en met een strikje vastgezet. Het geheel vervolgens op de basiskaart vastgeplakt. Als laatste heb ik nog 3 steentjes linksonder geplakt.

Uit de cartridge “Elegant Edges” heb ik een matje gemaakt. Je kunt dit vinden op blz. 51. Hij is uitgesneden op 4 inch. De bovenste laag (blauw) heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Swiss Dots”. Om dit matje heb ik een oranje kleurig touwtje gedaan en toen met foam tape dit matje op de kaart vastgezet.


De bloemen vaas komt uit de cartridge “Everyday Pop-Up Cards”. Hij staat op blz. 31 en is uitgesneden op 3,5 inch. Deze vaas is ook met foam tape vastgeplakt. Als laatste heb ik nog wat steentjes in de hartjes van de bloemetjes geplakt en nog een strikje voor op de vaas.


Hoe vinden jullie het eindresultaat?

Dit was mijn project voor vandaag! Wil je de projecten van de andere Diva Designers bekijken klik dan hier op de Die Cuttin Diva’s. Doe mee, wij zijn benieuwd naar alle inzendingen en je weet het, alles mag!

Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

Baby kaart.


Hallo dames.


Vandaag kreeg ik een geboorte kaartje. Natuurlijk had ik er geen klaar liggen, maak je zoveel kaarten en …… Dus snel aan de slag. Het moet een kaartje worden voor een jongetje.

Mijn basis kaart is natuurlijk lichtblauw. Hierop heb ik een laag blauw en een laag patroonpapier gebruikt waarvan ik de hoeken heb afgerond met een hoekpons.

Uit de cartridge “Baby Steps” heb ik de slapende baby op de maan uitgesneden.
Hij staat op blz. 44 en is uitgesneden op 2,25 inch.

De wolk heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “D-vine Swirl”. De kleertjes heb ik 2 keer uitgesneden. De bovenste laag heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Swiss Dots”. Ik heb deze met foam tape erop vastgezet. Op de oogjes en wangen heb ik Glossy Accents gebruikt.

De gebruikte stempels en het hartje zijn van “My Creative Times”. Als laatste heb ik een paar steentjes op de hoeken vastgeplakt.


Wat vinden jullie van het resultaat?

Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges:


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en hopelijk tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 24 juli 2012

Die Cuttin Diva’s Challenge “Beach Theme”.


Hallo dames.

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Het thema deze week is “strand”.


Onze sponsor =  Great Discounts (ebay) will donate a Cricut magazine
Dit is mijn kaart.

De basiskaart is blauw. Hierop heb ik allerlei laagjes papier over elkaar heen geplakt zodat het lijkt of je een strand met de zee ziet.

De ananas heb ik uit een stukje patroonpapier geknipt. Het labeltje en de stempel is van een set van “My Creative Time”.

De andere afbeeldingen komen uit de cartridge “Life is a Beach”. De parasol staat op blz. 59 en is uitgesneden op 2,5 inch. De strandstoel staat op blz. 81 en is ook uitgesneden op 2,5 inch. Voor de zeilbootjes heb ik de border functie gebruikt. Ze staan op blz. 57 en zijn 2 keer uitgesneden op 1,5 inch, 1 keer in rood en 1 keer in het wit.
Alle onderdelen zijn met foam tape op de kaart vastgezet.


Dit was het weer voor vandaag.


Ga naar de Die Cuttin Diva’s voor de projecten van de andere Designers. Wil je meedoen, doe dan mee en upload je kaart op de site! Wij zijn erg benieuwd naar jouw inzending.

Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges:



Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

maandag 23 juli 2012

21 Jaar Explosion-Box.


Hallo dames.


Iemand heeft me gevraagd om een explosionbox te maken voor haar dochter. Zij word 21 jaar en ze wilde iets speciaals geven.
Dus aan de slag.

De deksel is wit. Hier heb ik een lint omheen gedaan en een strikjes vastgemaakt met een gleu dot. Bovenop de deksel heb ik de cartridge “Paper Lace” gebruikt. Hier heb ik het matje uitgesneden op 3,5 inch. Hij staat op blz.58. Op de hoeken heb ik rode steentjes geplakt.


  
De doos is rood omdat dat haar lievelingskleur is. Binnenin heb ik matjes gemaakt en hier zijn de hoeken geponst met een pons van M.S. Deze heet “Bubble Bath” Het middelste matje heb ik helemaal met deze pons geponst. Op de hoeken van de matjes heb ik steentjes geplakt.




De schoenen komen uit de cartridge “Forever Young”. Ze staan op blz. 54 en zijn uitgesneden op 2,5 inch. Op de bloemen heb ik nog een steentje geplakt en met foamtape op de schoen vastgezet. De schoenen zijn met foamtape op het matje geplakt.


De laarzen staan op blz. 50 en zijn uitgesneden op 3 inch en komen ook uit deze cartridge. Deze heb ik met foamtape op het hartje vastgezet. Onder de laarzen heb ik een hart gemaakt uit de cartridge “Victorian Romance” en is uitgesneden op 2,25 inch. Dit hart heb ik direct op het matje vastgezet. Vervolgens nog een stiklijntje op gemaakt en glitters erop gedaan.

De motor komt uit de cartridge “Groovy Times” en staat op blz. 70. Hij is uitgesneden op 1,75 inch. Deze heb ik ook met foamtape in de doos vastgezet.

Uit de cartridge “Create a Critter” heb ik het woord “Happy Birthday” genomen. Het staat op blz. 27 en is uitgesneden op 1,5 inch.

Het getal 21 komt uit de cartridge “Plantin Schoolbook” en is uitgesneden op 1,5 inch. Deze heb ik direct op het matje vastgezet.

In het midden heb ik de cartridge “Birthday Bash” gebruikt voor de cadeautjes, ze staan op blz. 43 en zijn uitgesneden op 3,25 inch. Deze heb ik 2 keer uitgesneden, 1 keer met de flip toets. Hier heb ik ook wat steentjes en glitter op gedaan en vervolgens in de doos vastgezet met dubbelzijdige tape.

Ik heb nog een label gemaakt voor aan de box. Deze komt uit de cartridge “Give a Hoot” en staat op blz. 38 en is uitgesneden op 2,5 inch.
Het labeltje



De Box




Ik hoop dat ze de doos leuk vinden.

Deze doos heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenge:


Dit was het weer voor vandaag tot een volgende keer.
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Groetjes allemaal,
Gerda.

zondag 22 juli 2012

Many Thanks Card.


Hallo dames.


Vandaag heb ik 2 “dankjewel” kaarten gemaakt. Het zijn 2 dezelfde kaarten alleen de kleuren en patronen zijn verschillend.
Ik had geen “dankjewel” kaarten meer. Heb er maar meteen een paar gemaakt, komen toch altijd van pas.



De eerste kaart is lichtgeel. Hierop heb ik een vel in de kleur groen en een vel patroonpapier geplakt. Van het patroonpapier heb ik de hoeken afgerond met een hoekpons.

Aan de onderkant een gele strook geplakt. Deze is eerst bewerkt met een borderpons van M.S. Deze heet “Simple Scallop”. Hierop heb ik een groene strook bevestigd en een lintje. De koffiekan en ovale cirkel komen uit de Lite cartridge “Love You A Latta”.
Deze heb ik mogen lenen van een vriendin! Het labeltje met stempel is van “My Creative Time”.

De tweede kaart is op dezelfde wijze gemaakt alleen zijn de kleuren anders, een ander patroonpapier en in plaats van lint heb ik “bakers twine” gebruikt.
De basiskaart is lichtblauw met daarop een vel in de kleur crème.



Als laatste heb ik nog op beide kaarten wat steentjes geplakt.





Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenge:


Ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.


Groetjes allemaal,
Gerda.

donderdag 19 juli 2012

Verjaardagskaart!

Hallo allemaal,

Ik wilde jullie een kaart laten zien die mijn dochter voor mij gemaakt heeft. Zij heeft een ronde "Easelcard" gemaakt. Ik vond hem zo mooi dat ik hem met jullie wilde delen!

Wil je weten hoe ze hem gemaakt heeft, klik dan op de volgende link: Iris

Hier zie je alvast enkele foto's van de kaart.





Groetjes en tot een volgende keer.

Gerda!

woensdag 18 juli 2012

Prinses Belle kaart.


Hallo dames.


Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor de “lol”.

De basiskaart is in de kleur geel. Hierna heb ik eerst een laag rood papier genomen en hierop een laag patroon papier van D.C.W.V. bevestigd. Voordat ik dit op de kaart heb vastgeplakt heb ik eerst een lint vastgezet.


De Prinses ( Belle) komt uit de cartridge “Dreams Come True”. Je kunt ze vinden op blz. 48. Zij is uitgesneden op 6 inch. Ik heb er nog een paar steentjes op geplakt en hier en daar nog wat glitter op de jurk gedaan. Het geheel heb ik met foam tape op de kaart vastgezet.



Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenge:



Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot de volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 17 juli 2012

Die Cuttin Diva’s Challenge “Christmas in July”.


Hallo dames.

Tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Ditmaal een “Kerstkaart” in Juli. Nog wat vroeg maar toch …

Onze gastdiva voor deze week = Lee-Ann



Nu mijn “Kerstkaart”.

De basiskaart is deze keer een vormkaart (Shape Card) in de kleur lichtgroen. Ik wilde eens wat anders uitproberen voor deze kerstkaart.
De kaart vind je op de cartridge “Birthday Bash”. Hij staat op blz. 24 en is uitgesneden op 4,75 inch. Om de randen heb ik een stiklijn gemaakt. De ster die erbij hoort heb ik eerst bewerkt met de Cuttlebug folder “Christmas Stars”. Op de kleine sterretjes heb ik wat glitters gedaan.

De Kerstman komt uit de Lite cartridge “Jolly Holidays” en is uitgesneden op 3,25 inch. Op de arrenslee heb ik ook een stiklijntje gemaakt.

De stempels die ik heb gebruikt zijn van “BugBites” en de set heet “Mistletoe”.

Wat vinden jullie van het eindresultaat?



Kijk bij de Die Cuttin Diva’s voor alle andere projecten van de dames en heb je zin, doe dan gewoon mee! Wij zijn erg benieuwd wat jij voor een “Kerstproject” maakt.

Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges:


Groetjes allemaal,
Gerda.


woensdag 11 juli 2012

Die Cuttin Diva’s Sketch Challenge 2.


Hallo dames.

Ik vond de sketch gisteren bij de Die Cuttin Diva's zo leuk dat ik nog een kaart gemaakt heb die ik met jullie wil delen.

De basiskaart is roze en het patroonpapier dat ik gebruikt heb is van D.C.W.V.
Onderaan heb ik ditmaal geen lint gebruikt maar 2 strookje papier in de kleuren lichtblauw en groen. Hierboven heb ik aan de buitenkant 2 blauwe steentje geplakt. In het midden een grotere steen die uit meerdere steentjes bestaat.

Hierna heb ik een klein vierkantje uitgesneden in dezelfde kleur als de basiskaart en de hoek afgerond met een hoekpons. Hier bovenop een ander stukje patroonpapier van D.C.W.V. geplakt.


De bloem komt uit de cartridge “Simply Charmed”. Hij staat op blz. 39 en is uitgesneden op 3,25 inch. Hierop heb ik een gezichtje gestempeld van “Peachy Keen”.Op de randen heb ik nog wat glitters gedaan.



En zie, dit is het resultaat! Wat vinden jullie ervan?
Kijk voor de challenge bij de Die Cuttin Diva's en doe mee!! 

Dit was het weer voor vandaag.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 10 juli 2012

Die Cuttin Diva’s Sketch Challenge.


Hallo dames.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Ditmaal is het een leuke sketch.

Onze sponsor voor deze week = Pattie’s Creations Digital Images [http://www.etsy.com/shop/pattiescreations ]

En nu dan mijn kaart voor deze challenge.

De  basiskaart is lichtblauw van kleur. Hierop heb ik patroonpapier gebruikt van D.C.W.V. De hoeken hiervan zijn afgerond met een hoekpons. Onderaan heb ik 2 kleuren lint in 2 verschillende breedtes gebruikt. Boven de linten zijn 3 knoopjes met een gleu dot vastgezet. Door de knoopjes heb ik touwtjes gedaan.

Het vierkant matje wat boven op het licht blauw is geplakt heb ik bewerkt met de Cuttlebug met de folder “Bone and Paw Print”. Hierop heb ik nog wat inkt gedaan.

Het hondje komt uit de lite cartridge “Four Legged Friends”. Hij is uitgesneden op 2,75 inch.




Ga eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s en kijk wat de dames allemaal voor een leuke projecten hebben gemaakt. Wij zijn erg benieuwd wat jij maakt met deze sketch dus doe eens mee.



Dit was het weer voor vandaag.
Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 3 juli 2012

DCD Color Challenge bij de Die Cuttin Diva’s.


Hallo dames.


Vandaag weer een leuke kleur challenge bij de Die Cuttin Diva’s. De kleuren zijn Red, White and Blue.


Onze sponsor = Lawn Fawn, http://www.lawnfawn.com/


Hier is dan mijn kaart voor deze challenge. De basis kaart is lichtblauw. Hierna heb ik een laag patroonpapier van D.C.W.V. op een laag rood geplakt. Nu heb ik een strook wit eerst geponst met een pons van M.S. Deze pons heet “Double Heart”. Hierop heb ik weer een strook rood papier geplakt. Als laatste heb ik een lint om de 2 stroken en de 2 lagen heen vastgezet. Dit geheel is vervolgens op de basiskaart vastgezet.

Uit de cartridge “Groovy Times” heb ik het meisje uitgesneden op 4 inch. Ze staat op blz. 21. Ik heb op de randen van de harten wat glitter gedaan en het geheel met foam tape op de kaart geplakt. Als laatste heb ik nog 2 strikjes gemaakt en een labeltje en dit samen op het lint vastgezet.


Dit was het weer. Ga eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s, dan zien jullie wat alle andere dames hebben gemaakt en heb je zin, doe dan mee!



Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal en nog een fijne dag,
Gerda.

comment counter